Despre noi

Liberation-Express dorește să le ofere tuturor oamenilor posibilitatea de a lua o decizie voluntară și în cunoștință de cauză cu privire la vaccinarea împotriva Covid-19.

Considerăm că guvernul nostru exercită presiune asupra populației într-o manieră de neînțeles pentru a se vaccina fără nicio consultare sau considerație.

În opinia noastră, acest lucru nu este compatibil cu Codul de la Nürnberg, care a fost adoptat după experiențele celui de-al Doilea Război Mondial cu experimentele pe oameni aferente.

Acesta stipulează că experimentele medicale, inclusiv medicamentele aprobate doar condiționat, cum ar fi medicamentele împotriva Covid-19 sub formă de vaccinuri, nu trebuie să fie efectuate niciodată sub constrângere. De asemenea, Codul prevede că persoanele vizate trebuie să fie informate în detaliu și pot participa doar în mod complet voluntar.

În ceea ce privește medicii, acestora le revine o obligație specială de vigilență în cazul administrării unor medicamente experimentale. Din păcate, în prezent, foarte mulți medici nu își mai îndeplinesc această datorie. Prin urmare, ne-am stabilit obiectivul de a remedia această lacună și de a oferi tuturor cetățenilor informații cuprinzătoare despre oportunitățile și riscurile asociate vaccinării. În special, dorim să ne asigurăm că eligibilitatea pentru vaccinare este stabilită din punct de vedere medical înainte de vaccinare.

Site-ul web www.Liberation-Express.de le oferă oamenilor încă de la jumătatea lunii decembrie 2021 posibilitatea de a obține informații cuprinzătoare despre potențialele riscuri ale unui „vaccin” împotriva coronavirusului și de a solicita stabilirea eligibilității lor pentru vaccinare. Sub denumirea Liberation-Express, soluția va fi disponibilă în câteva zile în toată Europa.

Operatorul este Liberation-Express GmbH, cu sediul în Jesteburg, Hamburg. Administratorul este Markus Bönig, care, în calitate de antreprenor social, a dezvoltat deja de peste zece ani soluții utile pentru cetățeni și pacienți în domeniul sănătății. Scopul este întotdeauna acela de a consolida autonomia cetățenilor și a pacienților.

„Oamenii au mare nevoie de ajutor”, consideră Markus Bönig. Acest lucru îi motivează pe antreprenorul social și echipa sa competentă să se străduiască să găsească soluții cu adevărat eficiente. În fiecare zi, echipa noastră primește sute de e-mailuri, pe baza cărora putem observa care este situația multor oameni din țară. Numeroasele măsuri, uneori absurde, pe care politicienii le-au propus în ultimele luni sunt tolerate de tot mai puțini oameni.

Mulți clienți raportează cazuri de hărțuire din partea angajatorilor, a autorităților sanitare sau a autorităților de control în vederea accesului în anumite locuri. Neîncrederea reciprocă este mare, iar între timp sunt angajați nenumărați avocați. Și Liberation-Express colaborează cu o echipă de avocați. Aceștia oferă asistență în probleme de dreptul muncii și împotriva acțiunilor arbitrare din partea autorităților. „Cu siguranță, instanțele nu se vor plictisi în lunile următoare”, afirmă cu certitudine Markus Bönig. Mai presus de toate, teama de reacțiile adverse și de afecțiunile provocate de vaccinuri este în creștere și afectează nu doar persoanele care au avut o atitudine critică față de vaccinare încă de la început, ci din ce în ce mai mult și pe cei care au fost deja vaccinați de mai multe ori.

„Devine din ce în ce mai clar că nu este vorba despre sănătatea unui popor, ci de profitul anumitor entități. „Abonamentul la vaccinare”, care apare odată cu anunțarea introducerii măsurii de administrare a unor noi doze de vaccin de către autoritățile aflate la conducere, este ca o mașină de imprimat bani pentru companiile farmaceutice. Acest lucru nu este valabil numai pentru Germania, ci pentru întreaga lume. „Având în vedere că noi, în calitate de companie, suntem supuși jurisprudenței UE, ne limităm la Europa, prin versiunile noastre din zece țări”, explică el.

În cele din urmă, presiunea este în creștere nu numai în Germania. Oamenii nu mai sunt de acord cu acest lucru, deoarece din ce în ce mai mulți se îmbolnăvesc din cauza efectelor administrării acestor medicamente. Destul de mulți oameni cunosc, în prezent, persoane care au murit „brusc și neașteptat” din această cauză. Acest lucru îi sperie pe oameni și îi determină să iasă în stradă în întreaga Europă, semnalându-le celor de la putere, prin marșuri sau demonstrații de amploare, că au depășit în mod clar orice limită în ceea ce privește politica împotriva pandemiei de coronavirus.

„Să nu uităm că pe lângă decesele mediatizate în mass-media, pe terenul de fotbal, oamenii mor și acasă. Dacă toleranța oamenilor la vaccin ar fi fost clarificată dinainte, s-ar fi putut evita multe decese”, este sigur Markus Bönig. Acesta se simte încrezător la gândul că, prin intermediul soluției tehnice Liberation-Express, îi poate ajuta pe oameni să dobândească o oarecare siguranță prin certificarea de către un medic a eligibilități privind vaccinarea, evitând o posibilă ostracizare socială. În baza certificatului de la Liberation-Express și a unui certificat ce atestă obținerea unui rezultat negativ la un test rapid de depistare a coronavirusului (de exemplu, prin intermediul www.test-express.de), puteți duce o viață aproape normală până la diagnosticul unui alergolog și timp de maximum șase luni. Și cine știe, poate că peste jumătate de an, pandemia de coronavirus va fi doar un capitol întunecat din istoria democrației.

Închidere X

Adresa URL a paginii web a fost copiată în clipboard.

Introdu-o direct pe canalele tale de social media

Instagram Facebook Pinterest Tiktok Twitter